سبد خرید 0
Whatsapp
Whatsapp 09981481401

عسل استاندارد 900 گرمی

عسل های طبیعی

از {{model.count}}

عسل دکتربیز اولین عسل استاندارددرکشور باساکاروز زیر۵%
عسل طبیعی به علت جذب سریع درداخل دستگاه گوارش،تخمیرالکلی ایجاد نمیکند ووجود اسیدهای آزاددرآن سبب جذب مواد چربی شده وکمبود آهن راجبران میکند.
استفاده ازآن به عنوان منبع انرژی درورزش هایی چون: فوتبال،شنا،دو،کشتی،دوچرخه سواری بسیارمعمول است.
دانشمندان معتقدند که عسل طبیعی به علت داشتن قندزیادوموادمعدنی وهمچنین خاصیت باکتری کشی قوی برای پوشش محل جراحی مورداستفاده قرار گرفته است.
قندهای موجوددرعسل علیرغم شیرینی زیادبه دندانها هیچ صدمه ای واردنمیسازد،بلکه آنهاراسفیدولثه رامحکم میکند.
مصرف شيرين كننده ها دررژيم غذايي موجب پذيرش بهترآنها ميشوند.
عسل يك شيرين كننده طبيعي كه به دليل محتواي آنتي اكسيداني خودجایگاه ویژه ای درمواد غذایی پیدا کرده است.
عسل حاوی ترکیبات مفیدبسیاری است که فواید سلامت مختلف رافراهم میکنند.بو،رنگ ومزه عسل به نوع گل هایی که زنبورعسل ازآنها تغذیه کرده است،بستگی دارد.
آنچه عسل رابه محصولی جذاب تبدیل میکند محتوای ترکیبات گیاهی زیستفعال وآنتی اکسیدان های آن است.عسل هاتیرهتربطورمعمول مقدار بیشتری ازاین ترکیبات رادرخودجای داده اند.

298,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
تحویل سریع
تحویل سریع ارسال رایگان به سراسر کشور
ضمانت اصل بودن کالاها
ضمانت اصل بودن کالاها اصل بودن کالا را ضمانت می‌کنیم.
تضمین بهترین قیمت
تضمین بهترین قیمت فروشگاه همیشه تخفیف با عضویت در باشگاه مشتریان
پرداخت در محل
پرداخت در محل امکان پرداخت بانکی آنلاین و استفاده از کیف پول

محصولات مشابه

حضرت محمد (ص) فرموده اند: خوردن عسل، استعمال بوی خوش، سوارکاری و نگاه کردن به سبزه نشاط آور است.
به عقیده ابو علی سینا، عسل خوراکی است که جوانی را جاویدان می سازد، حافظه را نیرو می بخشد و گذشته را در خاطر زنده می کند، اندیشه را پاک می سازد، زبان را می گشاید و درد را ریشه کن می کند.
پروفسور واسکور گسترف عقیده دارد چنانچه شکر مدتی در دهان بماند، توسط باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید لاکتیک در دهان می شود که برای دندان مضر است، ولی عسل طبیعی برخلاف شکر چون دارای آنتی بیوتیک طبیعی می باشد هیچ گونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندان ها را ضد عفونی می نماید.

توجه: تجویز عسل جهت بیماری ها تنها باید توسط پزشک متخصص صورت گیرد.

فواید عسل طبیعی برای بیماری های مختلف:
- دستگاه گوارش: عسل طبیعی هضم و جذب غذا را بهبود می بخشد و برای مشکلات روده ای مزمن و عفونی مثل یبوست، زخم اثتی عشر یا دوازدهه و ناراحتی های کبد، مفید است.
- سیستم تنفسی: در شرایط آب و هوایی معتدل و سخت، عسل طبیعی برای سرماخوردگی و ناراحتی ها و عفونتهای دهان و گلو و برونشیت مفید می باشد. به نظر میرسد این اثر به غیر از خاصیت ضد باکتری بودن، مربوط به اثر آرام کنندگی و تسکین دهندگی فروکتوز موجود در آن باشد.
- بیماری قند (دیابت): بر خلاف تصور بعضی ها که عسل را برای بیماری دیابت بی ضرر می دانند، مصرف بدون تجویز پزشک برای آنان مضر می باشد. عسل را تنها می توان با دستور پزشک متخصص جایگزین مقدار قندی نمود که برای بیمار مجاز می باشد و مصرف آن به عنوان قند اضافی بر آنچه در رژیم آنها پیش بینی شده مجاز نیست.
با این وجود در عسل مصرفی بیماران دیابتی هرچه قند فروکتوز بیشتر از گلوکز باشد برای آنها بهتر است، به همین دلیل عسل اقاقیا که فروکتوز بیشتری دارد برای بیماران دیابتی توصیه می گردد.
بررسی ها نشان می دهد که میزان انسولین در هنگام مصرف عسل طبیعی کمتر از مصرف سایر غذاها با کالری مشابه است و میزان قند خون مدت کوتاهی پس از خوردن آن در مقایسه با دیگر غذاهای هم کالری کمی بالاتر بوده است.
در بررسی سلامتی افراد مشخص شده است که مصرف محصولات عسلی، قند خون را کمی نسبت به مصرف مقدار مشابه ساکارز بالا می برد.

سایر فواید عسل طبیعی:
- در بهبود سلامتی افرادی که با الکل دچار مسمومیت شده اند و حفاظت کبد کمک می نماید
- عسل طبیعی منبع انرژی: عسل طبیعی به عنوان یک ماده غذایی اساساً از قندهای ساده فروکتوز و گلوکز تشکیل شده و کالری لازم بدن را به سرعت تأمین و در نهایت انرژی مورد نیاز برای افراد سالم و بیمار را فراهم می کند، که در حقیقت راهی سریع برای دستیابی به انرژی بدون نیاز به صرف زمان طولانی یا فعالیت هضم پیچیده است.
- عسل طبیعی منبع مواد مغذی
- عسل طبیعی قوی ترین ضد باکتریایی، عسل طبیعی ساده ترین و پر مطالعه ترین فعالیت و اثر ضد باکتریایی را دارد. فعالیت ضد باکتری آن معمولاً به تراکم بالای قند و خاصیت اسیدی آن نسبت داده می شود.
این ویژگی تا حدودی می تواند پاسخی برای اثر استرلیزه عسل روی زخم ها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی باشد، اما اثر مفید آن را روی زخم های ناشی از سوختگی و بهبود سریع تر زخم با خراشهای بافتی، توجیه نمی کند.
- پژوهشی نشان داده است که پوست پیوندی در صورت قرار داده شدن برای ۱۲ هفته در عسل به میزان صددرصد پاسخ مثبت می دهد.
- از سوی دیگر به نظر می رسد عسل علاوه بر گلوکز اکسیداز دارای مواد ناشناخته دیگری است که تأثیرات ضد باکتری را موجب می شوند، از آن میان می توان پلی فنلها را نام برد.
- فعالیت ضد باکتری انواع مختلف عسل تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند و آزمایشها نشانگر آن است که اگر عسل حرارت بیند و یا به مدت طولانی در معرض آفتاب قرار گیرد، فعالیتهای ضد باکتری آن کاهش می یابد.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

درباره ما

دیدگاه ما ترویج فرهنگ مصرف، توزیع و فروش به مشتریانی است که برای حفظ سلامتی، تندرستی و پیشگیری از بیمای های ناشی از رژیم ناسالم غذایی و آلودگی های محیطی، با مصرف این محصولات زندگی سالمی را بدست می آورند و تبدیل به مشتریان وفادار ما می شوند.
امروز عقیده داریم که تبلیغات کلامی مشتریان راضی ما تأثیر بیشتری از سایر تبلیغات دارد.
مشتریان ما می توانند از خدمات تعویض و مرجوع کالا استفاده کنند و با عضویت در باشگاه مشتریان از تخفیف های همیشگی برخوردار شوند و با  ارتقاء رتبه خود از درآمد هم بهره مند گردنند.
پیوسته از نظرات و انتقادات شما برای پیشرفت خدمات و کیفیت محصولاتمان استقبال می کنیم.
تماس با ما

تماس با ما

شماره تماس 09981481401
ایمیل amir@aceclub.ir